Dansk
Deutsch
Engelsk
Hotel med Hjerte
VÆRELSESPRISER
Læs mere
GÆSTEBOG
Læs mere
KONFERENCE
Læs mere
BRYLLUPSKØRSEL
Læs mere
ANNEKS HUMLUM
Læs mere
GÆSTEBOG
Velkommen til vores gæstebog - tilføj din besked her
Navn:
E-mail/Hjemmeside:
Kommentarer:

Security Code:
Karakterer tilbage:   
Indlæg
Navn:  Kurt
Dato og tid:  November 27, 2014 12:48
Hej med jer, der spaåf,aåfa
Navn:  Petra
Dato og tid:  October 10, 2014 20:43
Hallo! Mein Mann und ich waren bei Ihnen zu Besuch. Jetzt wollten wir uns bedanken für den tollen Abend, den wir bei Ihnen hatten. Alles war perfekt - tolles Essen, gemütliches Ambiente, nette Bedienung. Wir kommen wieder! Grüße, Petra & Oskar
Navn:  royalhsu
Dato og tid:  October 7, 2014 11:13
We, Eastern Curio Shanghai Ltd run in the Antiques and Reproducution 10 years, offer a wide ranged Products for you to choose from: Chinese Antique,Ancient,Oriental Curio,Chinese Antique Furniture,Chinese Brass Hardware,Chinese Cultural Revolution,Ceramic,Porcelain,Pottery,Buddha Art,Bronze&Copper,Bamboo,Stone,Wood Carving,Chinese Tea,Pearl&Necklace,Painting,Lighting,Mongolia& Tibet,Textiles,Mounting&Frames,Garden Furniture&Garden Pottery,Rustic Home Refinishing,Interior Decorators,Landscape Architects,Garden Designers,Pavilion,Baskets Purses,Jewelry,Miscellaneous for your home furnishing or your selling business. We aim at offering to you the best selection of Chinese real antiques and other decorative items through this on-line gallery and e-store. Each item, which will be certified by the Chinese government as an antiquity, is hand picked, restored, repairing, fixing by Hsu' Workshop (if necessary) and sent to our warehouse here or other subsidiary warehouse. Please e-mail:order@eas
Navn:  Kenneth Harbak, Søgne-Norge
Dato og tid:  September 9, 2014 21:56
Fant hotellet på Internett og bestilte overnatting for 6 personer i enkeltværelse. Et hyggelig hotel i en avslappet tone, med god mat og drikke. Vi ankom hotellet på ettermiddagen etter å ha kjørt ca. 14 mil på små veier med gamle veteranmotorsykler. Stedet er meget godt egnet for utflukter langs Jammerbukten og langs vesterhavet, samt Mors og Vesthimmerland. Kan hende vi kommer igjen til neste år med flere veteranmotorsykler, uansett kan jeg anbefale hotellet, maten og betjeningen.
PS:Vurder plasseringen av Tv'n som har en vanskelig vinkel fra sengen
Navn:  Ole Kjuul Kristensen
Dato og tid:  August 26, 2014 12:22
Klim Bjerg - langt væk og alligevel tæt på mange oplevelser, natur og kultur.
Venlig og imødekommende atmosfære. Værtsparret og Konrads forældre som stadig er på banen er klar med en frisk bemærkning og et smil.
God mad, gode værelser med dundyner og dejlig ro.
Navn:  Transport
Dato og tid:  August 13, 2014 16:17
Bardzo ciekawa strona internetowa zapraszam na moja przeprowadzki Warszawa
Navn:  Wellness
Dato og tid:  August 8, 2014 0:10
Dejligt hotel - tak for en god oplevelse!
Navn:  sonja Klugmann
Dato og tid:  June 27, 2014 14:42
Tak for en dejlig uge, hvor der rigtig blev slappet af.
Et dejligt Hotel uden BØRNE SKRÅL og larm.
Dejlige værelser, hyggeligt, inde som ude, Kanon god mad.
kommer helt sikkert igen.
Navn:  peter guldager
Dato og tid:  June 22, 2014 17:05
Super skønt og hyggeligt hotel!
Navn:  Peter Guldager
Dato og tid:  June 22, 2014 17:05
Super skønt og hyggeligt hotel!
Navn:  Przeprowadzki Warszawa
Dato og tid:  May 12, 2014 23:08
It's so great website, it's realy orginal and helpful

visit also mine Przeprowadzki Warszawa
Navn:  Susan
Dato og tid:  February 7, 2014 22:02
Vi var her d. 16. december, og alle var meget tilfredse. Jeg synes man får rigtig meget for pengene. God service også!
Navn:  Thomas
Dato og tid:  January 3, 2014 13:43
Vi var rigtig godt tilfredse, da jeg var her sidste år.
Navn:  Mikael
Dato og tid:  November 13, 2013 10:19
Tak for et rigtig godt ophold sidste måned! Det var en rigtig god oplevelse at holde fødselsdag hos jer. :)
Navn:  Poul Erik Nielsen, Svendborg.
Dato og tid:  August 5, 2013 16:33
Netop hjemkommet efter 4 dejlige dag, på Klim Bjerg. Hvor jeg har hold fødselsdag for den nærmeste familie. Alt fungerede tilfredsstillende, som sædvanlig en rigtig god mad, veltillavet og rigeligt af det.
Venlig og hjælpsomt værtspar,og hyggelig atmosfære. Vi kommer helt sikkert igen. det var atter en god oplevelse.
Navn:  Henrik J
Dato og tid:  June 6, 2013 21:28
Var på ophold her med konen sidste år, og vi snakker stadig om det. Det var virkelig lækkert.
Navn:  Dagplejemor
Dato og tid:  May 23, 2013 16:48
Fik børnene passet og var på et lækkert weekendophold med manden. Fantastiske omgivelser, personlig og venlig service - og nævnte jeg den helt enormt skønne mad? 10 stjerner, kokkehuer og alt hvad der dertil hører herfra :-) Vi kommer igen til vores kobberbryllup!
Navn:  Jens Troldahl
Dato og tid:  January 16, 2013 21:24
Sikke en nytårsmenu vi fik serveret hjemme. Lige til at sætte på bordet. Meget velsmagende og delikat anrettet. Den var efter Adam Prices karekterskala til 10, endda med en pil opad.
Det bliver bestemt ikke sidste gang vi spiser Conrads mad.
Navn:  Torben Juhl
Dato og tid:  January 6, 2013 18:32
Positiv overraskelse, vi har prøvet en del hoteller efterhånden og kan altid blive overrasket. Utroligt flot hotel med god service. En perle i det nordjyske.
Navn:  Alexander Larsen
Dato og tid:  January 1, 2013 19:51
Hotellet ser lækkert ud! Og i har virkelig et godt optimeret og meget brugervenligt website! Har i nogle steder man kan følge jer? En facebook-side, en virksomheds profil på Google Plus, et nyhedsbrev eller noget i den stil.

Det virker som om i kører på content marketing altså hvor i leverer god service/godt indhold, sådan kan jeg også godt selv lide at arbejde :-) Med mit eget website om online marketing og iværksætteri: http://alexander-larsen.dk

- Alexander Larsen
Navn:  Jesper
Dato og tid:  September 29, 2012 11:22
fantastiske omgivelser og dejligt sted. mange tak!
Navn:  Ida
Dato og tid:  June 10, 2012 11:50
Vi kom næsten tilfældigt forbi på vej hjem fra Italien og trængte til lidt lækkert - det fik vi både skøn mad, et hyggeligt sted og meget venlig betjening. Ikke mindst carpaccioen var superlækker og fuldkommen autentisk. Tak for det - det bliver ikke sidste gang.
Navn:  Pia
Dato og tid:  January 11, 2012 18:32
At gå ind og spise på Klim Bjerg var en lidt tilfældig oplevelse, men nej hvor var det lækkert. Maden smager rigtig godt og service og kvalitet er i højsædet.
Navn:  Simon
Dato og tid:  December 28, 2011 15:14
Mange tak for et fantastisk måltid forrige uge. Skøn restaurant i skønne omgivelser!
Navn:  Frank Jensen
Dato og tid:  October 24, 2011 10:42
Vil gerne rose det personale der forkælede os 22-10-2011. Man føler sig hjemme når man er på klim gjerg hotel. der manglede ikke det mindste. vil varmt anbefale andre til at prøve det. er en oplevelse for livet. Tusind tak
mvh Gitte og Frank Jensen. fra Fyn
Navn:  Lone Holm
Dato og tid:  October 3, 2011 17:50
Vil gerne takke kroejeren og hans kone for en dejlig oplevelse, vi var to personer der bare gerne ville have stegte rødspætter. Nu ligger Jammerbugt jo lige ved vandet, så det måtte jo være nemt at finde nogen der solgte rødspætter....MEN nej vi ringede forgæves til flere steder, så kom turen til Klim Bjerg og pling der kunne vi få det, de lavede det specielt til os, da vi var der udenfor åbningstiden. Syntes det er MEGET flot gjort. Ikke nok med vi fik de bedste rødspætter, jeg havde smagt i mange år, nej krofatter tog sig tid til, at fortælle om Klim Bjerg's historie, hvilket var meget spændende. 1000 tak for en hammer god oplevelse.
Navn:  Heinz und Gabriele Stünzi /Switzerland
Dato og tid:  August 23, 2011 21:20
Liebe Familie Nielsen, es war einfach herrlich bei Ihnen unserern Urlaub von 10.-17.8.11 verbringen zu dürfen. Das Essen war ausgezeichnet. Die Gegend ist traumhaft schön und ihr Hotel ist fantastisch. Wir haben jede Minute genossen. Die Fahrräder, die wir von ihnen zur Verfügung hatten, waren super. So konnten wir alles erkunden, was es bei euch in der Regin schönes und sehenswertes gibt. Die Zimmer sind schön, ruhig und sauber, das Frühstück ein Hit und ihr liebe Familie Nielsen (auch Mutter und Vater!!) seid super nett. Ganz herzlichen Dank für alles. Es war ein toller, erlebnisreicher und erholsamer Urlaub. Herzliche Grüsse aus der Schweiz.
Navn:  Karin Meyer
Dato og tid:  July 22, 2011 23:54
Er netop kommet hjem efter 4 dages ophold sammen med min storebror og min yngste søn.
Vi har haft alletiders ferieophold. Klim Bjerg er et fantastisk dejligt sted, rolige omgivelser, et sted for børnefamilier, par, ældre ja for alle følte vi. Vi blev taget rigtig godt imod allerede ved bestillingen af vores ophold. Det gjorde at vi virkelig glædede os til opholdet. Min bror har ikke været på ferie i mange år, han bor til dagligt på et bosted, og dette var en mulighed for bror og søster at komme afsted sammen. Og vi må sige - vi blev bestemt ikke skuffede. Vi blev taget rigtig godt imod, fik et dejligt værelse i lyse farver og skønne senge. Maden på hotellet er et helt kapitel for sig selv. Maden var en oplevelse hver dag - og ja det var store portioner, hovedret og dessert hver dag, så vi har faktisk levet som konger. Serveret med et smil og ved flotte borde i et rigtig hyggeligt lokale. Her kræser man for gæsterne - sørger for at alt er som det skal være. Et SUPER OPHOLD for ALLE
Navn:  wholesale lamps
Dato og tid:  July 11, 2011 2:16
An additional fantastic submit with this sequence - I am obtaining that when I create a "better" headline I am really merely subsequent your assistance. Previously mentioned all else - retaining it reader targeted assists alot even when its a mediocre headline.
Navn:  konrad
Dato og tid:  April 14, 2011 13:11
Prøve
Navn:  NAME
Dato og tid:  February 28, 2007 20:22
asdada
Klim Strandvej 156 • 9690 FjerritslevTlf: +45 98 22 52 42Fax: +45 98 22 52 72